Sportzone onderzoek.

Hoi,

Ik ben Jesse Vogels, 4e jaars student aan de opleiding Sportkunde in Nijmegen. Voor mijn afstudeeronderzoek ben ik aan het kijken naar het effect dat de instelling van de Sportzone op de Poelwijklaan in Gendt heeft op de verkeersveiligheid en zichtbaarheid in de omgeving.

Met de Sportzone wordt er een veiligere situatie gerealiseerd voor gebruikers van de sportaccommodaties en omwonenden rondom Sportpark Walburgen. Voor deze specifieke Sportzone is de tekst “Sportzone” op het wegdek geplaatst, is er een drempel geplaatst en is er een verbeterde verlichting gerealiseerd om deze verhoogde veiligheid te realiseren.

Graag zou ik u willen vragen om uw mening over de aangelegde Sportzone te delen door de onderstaande vragen te beantwoorden. Door uw mening te geven kunt u bijdragen (ook als u nog niet bekend bent met de Sportzone) aan een veiligere sport omgeving bij u in de buurt. Invullen is geheel anoniem en duurt ongeveer 3 minuten!

Om de enquête in te vullen klik dan hier of scan de QR-code:
https://forms.office.com/e/URizcYk97q

Alvast hartstikke bedankt!

Jesse Vogels

Hopelijk heb je nu genoeg informatie. Mocht dit niet het geval zijn dan kan je me gerust bellen en dan hebben we het er nog even over. Laten we dan vanaf nu dan gewoon hopen op erg veel respons zodat we het onderzoek mooi vorm kunnen geven!

Met vriendelijke groet,  

   

Jesse Vogels  

   

Junior Adviseur bij het Transferpunt Sport | 4e jaars student Sportkunde| Academie Sport en Bewegen | Gymnasion | Heyendaalseweg 141, 6525 AJ, Nijmegen | Postbus 6960, 6503 GL, Nijmegen | (+31) 639597147 |  

Volg ons nu ook via social media! |Transferpunt Sport  |  |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *